Skip to main content

Wil jij graag weten waar en wanneer de voorstellingen van Bureau Sport in het theater zijn? Wij zetten alle optredens voor je op een rij.

Vrijdag 7 februari 2020 – Delft – Theater de Veste

Vrijdag 24 april 2020 – Hoogerheide – Podium Kloosterhof

Vrijdag 8 mei 2020 – Haarlem – Stadsschouwburg

Vrijdag 15 mei 2020 – Nijverdal – UITVERKOCHT

In 2017 waagden Frank Evenblij en Erik Dijkstra de sprong van tv naar theater en brachten hun geliefde Bureau Sport op de planken. Ze speelden voorstellingen door het hele land waaraan het publiek, maar ook zeker zijzelf, ontzettend veel lol beleefden. Tijd dus voor een volgende ronde.

Tijdens deze tweede tournee ontvangen de presentatoren nieuwe gasten met nieuwe verhalen. Veel vertrouwde Bureau Sport-elementen komen terug: het publiek zal getuige zijn van messcherpe interviews in de verhoorwagen en tijdens meedoen met onthullen bekende topsporters de fijne kneepjes van hun vak.

Daarnaast deelt het tweetal opzienbarende verhalen die het tv-programma nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt, of waren de gedraaide beelden te slecht, of te gênant om uit te zenden. Theater biedt, in tegenstelling tot tv, alle ruimte voor de hoogte- én dieptepunten uit de sportjournalistieke carrière van beide heren.

Reken op een interactieve, prikkelende en vrolijke avond totaaltheater met de onmiskenbare signatuur van Frank en Erik: boordevol humor, maar immer serieus als het om de inhoud gaat.