Skip to main content

In het vervolg op ‘Kinderen voor Kinderen Pakt Uit’ lopen opnieuw kinderen uit het koor een dagje mee met een BN’er. Omgekeerd mag die BN’er meedoen in een videoclip van Kinderen voor Kinderen. Vanaf zaterdag 2 maart wekelijks te zien om 10:00 uur bij BNNVARA op Zapp. Presentatie Anne Appelo.

In ‘Kinderen voor Kinderen pakt uit’ gaan wekelijks twee kinderreporters op bezoek bij een BN’er die past bij een liedje van de laatste – platina – cd ‘Kom erbij!’. Na een leuke dag waarin de kinderen van alles te weten komen over Dieuwertje Blok, Max & Anne, Elbert Smelt, Sara Dol, Tess Milne, Stijn Fransen, Thomas van Luyn en Kaj van der Voort, worden zij door de reporters uitgenodigd om mee te doen in een clip van Kinderen voor Kinderen.

Anne Appelo is de nieuwe presentator em kijkt uit naar deze presentatieklus: “Ik vind het een feest om ‘Kinderen voor Kinderen pakt uit’ te presenteren. Vorig jaar stond ik er als gast en nu presenteer ik het zelf. Super leuk!”In de eerste aflevering ontmoeten Senna en Miquel Sara Dol. Zeg je Tik Tok, dan zeg je Sara. Razend populair is ze met over de hele wereld meer dan 1,5 miljoen volgers. Senna en Miquel zijn reuze benieuwd hoe Sara haar video’s maakt en of ze misschien ook wel rapper zou willen zijn. Of Sara naast het vloggen ook live kan zingen en dansen zien we in de videoclip ‘ Ik wil later rapper worden’ met Kinderen voor Kinderen.

In de andere afleveringen steelt Elbert Smelt de show in de clip van ‘Iedereen heeft talent’, swingen Max & Anne samen met de kinderen op het nummer ‘Verhuizen’, oefent Kay van der Voort zich suf voor de clipopnames van ‘Wat maakt het uit’, ontdekt Thomas van Luyn of hij net zo goed kan zingen en dansen als de kinderen tijdens de clipopnames van ‘Lentekriebels’, Tess Milne laat haar dans en zang skills samen met het koor zien in de clip van ‘De tijger’, Stijn Fransen gaat meedoen met de knaller ‘Fitlala’ en tot slot ontdekken we of Dieuwertje Blok naast het presenteren van het Sinterklaasjournaal ook kan rocken in de videoclip van ‘Kom erbij!’.

‘Kinderen voor Kinderen pakt uit’ is een coproductie van BNNVARA en The Media Brothers. Het programma werd opgenomen in Tivoli Vredenburg.